Sivut

lauantai 28. heinäkuuta 2018

Mikä kesä!

Säiden puolesta taidetaan viettää kyllä yhtä kaikkien aikojen kesistä. Ilo on otettu irti niin lämmöstä kuin vesileikeistäkin.

Toukokuussa jo helle helli ja SM-kisoihin valmisteltiin Sastamalassa ja Takkujen kentällä. Hilpille saaliiksi näistä kisoista pari nollaa ja ohjaajalle rento mieli. Videotakin on Hervannasta tallessa.

Takut 200518_agi

Takut 200518_j_nollavoitto

Kesäkuu huipentui agiurheilussa SM-kisoihin. Oman seuran joukkuepaikka jäi aginollan tai parin päähän, mutta ihanat E-HKK:laiset adoptoivat meidät mukaan joukkuekisaan. Meidän joukkuerata kaatui omaan huolimattomuusvirheeseen, jonka jälkeen oli vaikea saada enää rytmistä kiinni. Mutta koko muu joukkue suoritti niin hienosti, kuin taisivat ja tämä palkittiin lopulta SM-pronssilla! Kyllä meidän kelpasi, kun pienessä kasvattiseurassani todella osattiin tehdä tästä juhlaa koko joukkueelle, aivan mahtava olla osana tätä tunnelmaa!

kuva Timo Vallius

Kuva Timo Vallius
N
Joukkuekaverit Outi ja Duplo, Marianne ja Gini, Päivi ja Ilo. Kuva Timo Vallius

SM-2018_joukkuerata

Omaa suoritusta pääsi petraamaan vielä yksilöpäivänä onneksi. Sascha Grunderin hyppyrata tuntui tutustuessa oikein passelilta meille ja saatiinkin ratasuorituksesta se kaivattu yhdessä tekemisen fiilis. Pari rimaa vei finaalipaikan tänä vuonna, mutta se ei ole harmittanut missään kohtaa. Olin maalissa vain niin onnellinen tästä kokemuksesta ja että se meille mahdollistui hieman hankalamman kevään jälkeen.

Kuva Timo Vallius

kuva Timo Vallius

SM-2018 yksilörata

Kunpa vielä saataisiin kokea näitä kisoja lisää!

Hilpi kauden 2017-2018 joukkuemitalivärisuoransa kanssa

Heinäkuun helteissä on päässyt kyllä viettämään kunnon kesälomaa. Hilpin suurempaakin suurempana saavutuksena on se, että se on vihdoista viimein 5-vuotiaana oppinut nauttimaan uimisesta! Harrastusvalioksi se on ollut vielä helppo kouluttaa siihen verrattuna, että se oppisi vedestä jotakin noutamaan, mutta näin vaan tämäkin ihme on tullut nähtyä sinnikkään harjoittelun ja lämpimien vesien avulla. Ja opittuaanhan Hilpi tekee aina kaiken tosissaan ja täysillä, joten Sella-parka ei ehdi edes tassuaan uittaa, kun joku on jo veteen syösynyt edelle. Onneksi Sella on sentään vielä pitkän matkan kroolari, Hilpi keskittyy toistaiseksi vain pikamatkoihin.

Avantouimarista noutajaksi








Kesälomareissulla ehdittiin myös käydä Artjärven ärinöissä ex tempore -kisareissulla. Ja turha reissu ei tämä ollutkaan, sillä kisoista tuliaisiksi tuplanolla ensi vuoden SM-tiliä kartuttamaan. Toivo elää! Treenattu ei oikeastaan olla koko kesänä ja Hilpi kaipaisi kyllä kontaktisulkeiset, mutta muuten se kyllä kiltisti paikkasi ohjaajan ajoitusvirheet ja sujahti putkiin kuin salama konsanaan :)

Artjärven ärinät 210718_A

Artjärven ärinät_B, 0rv, sija 2

Artjärven ärinät Cj,  0rv, sija 5




Uusia elämyksiä tarjosi citylassieille myös telttaretki metsään. Vaikka vähän vilu tulikin prinsessoilla +17 asteen yössä, niin muuten eräily taisi olla mieleistä molemmista.








Kyllä kotonakin on aika mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti