sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Nemoa etsimässä ja muita syyskuulumisia


Sellan syyskuu on mennyt varsin mielenkiintoisissa merkeissä. Uutena projektina agilityn saralla on meillä nenäkosketuksen opettelu, jospa sillä nyt saataisiin kontaktit kontrolliin. Pohjatyö targetin kanssa vaatii aikaa ja ollaan vasta aika alkutekijöissä sen kanssa, joten kontakteille ei meillä toistaiseksi ole mitään asiaa. Kisasuunnitelmia ei siis nyt olla tehty, jospa sitten loppuvuodesta. Sella on kyllä melko haasteellinen opetettava, kun se hakee koko ajan vahvistusta ohjaajalta eikä oikein rohkene toimimaan yksin. Vaikka kymmenen toistoa (eli siis nenäkosketusta targettiin ilman apuja) sujuisi hyvin oma-aloitteisesti niin yhtäkkiä neiti taas sitten yrittääkin tarjota jotain muuta temppua ja hakee minulta edes jonkinlaista apua siihen, mitä pitäisi tehdä. Mutta ehkä tämä tästä, turhan vähän ollaan ehditty edes asiaa viime päivinä harjoitella.

Kuluneen viikon ajan Sellaan on ollut  tuomassa vauhtia puolivuotias Nemo-beagle, joka on kyllä aikamoinen riiviö ja onnistuikin hiukan hillitsemään omaa pentukuumetta :). Nemoa ollaan kirjaimellisesti viikon aikana myös etsitty metsistä, sillä pikkuherralle jäniksenhajut ovat melko vastustamattomia :) Sella kuitenkin alkujäykistelyn jälkeen on ollut varsin onnellinen kaverista, joten vähän harmi oli Nemo eilen kotiin palauttaa.  Kuvat kertokoot kaksikon touhuista enemmän.
Luppakorvan salainen painiase, sokaisu!

Onneksi näistä saa kuitenkin hyvin kiinni!Viime sunnuntaina nautittiin syyskuisesta auringosta Tildan, Lovan ja Nemon kanssa sorakuopalla Tampereella. Samalla juhlistettiin yksivuotiasta Tildaa! Sella oli selkeästyi pentuja maltillisempi liikkeissään, mutta kivaa oli varmasti kaikilla olla porukassa. 

Sellaa ällöttää kura, mutta pennut läträävät :)Keppikisa Nemon kanssa, Tilda ja Lova toimivat tuomareina.


Ylpeä voittaja

Kaikki yhdessä koossa!

Hieno yksivuotias!Sella on myös aloittanut uuden harrastuksen isännän kanssa. Neiti on nimittäin päättänyt tähdätä soolouralle laulajana ja harjoitukset ovatkin jo hyvää vauhtia käynnissä. Ohessa vielä video näistä touhuista:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti