Sivut

tiistai 16. helmikuuta 2016

Kolmoset korkattu!

Kahdeksan starttia takanapäin kolmosissa Hilpin kanssa ja yksi tuloskin jo kirjattuna :) Koska pyrin tällä hetkellä ennen kaikkea positiiviseen psyykkaukseen, niin parasta listata erityisesti kisaratojen onnistumiset.

Janakkalassa kuun vaihteessa Esa Muotkan radoille ei oltu suotta treenattu kontaktiputki-erottelua ja radoilla vastaan tulleet kahdeksan erottelua Hilpi hoitikin kympin arvoisesti. Ekana starttaajana ei ollutkaan hassumpaa kisata, kun rataantutustuminen oli kahdessa osassa. Hilpi oli hyvin hyppysissä ja loisti kääntymistaidoillaan ja varmoilla kontakteilla, vaikka esteosaamisessa hiottavaa pituudella ja kepeillä taas löytyikin. Rimat alkaa nyt pysyä kivasti, neljästä startista yksi ainoa rima alas puomin jälkeisenä Hilpin arviointivirheenä ja törmäyssäätönä päivän parhaalla, muuten virheettömällä, radalla:


Liedossa ystävänpäivänä taas neljä starttia Viitasen ja Suomalaisen käsialaa, koira ja ohjaaja lämpenivät kunnolla siinä kolmannella radalla :) Hilpillä on juoksu ja liekö tämä tuonut sille lisävirettä vielä lähtöjen matto- ja pöksysäätämisistä huolimatta. Sen vauhti kun kiihtyi vain koko ajan startti startilta ja se oli jopa epätyypillisen vallaton. Tästä seurauksena kolme hyllyä väärään putkenpäähän ryntäämisestä, jopas jotakin. Kieltoja sateli kyllä, kun ei tahtonut perässä pysyä ja rytmitystä löytää, mutta saatiin hyllyputki katki kymppituloksella päivän viimeisellä radalla. Radat sisälsivät älymakeita keppien avokulmasta hakuja, muutamia onnistuneita valsseja ja vauhdikkaita (vähän ehkä turhankin villejä) kontakteja, ja jälleen kerran vain yksi ainut rimanpudotus edelleen treenaamattomasta 65-korkeuden lähtörimasta. Hilpi oli suorastaan pysäyttämätön menijä! Videolla ratojen pätkiä, jossa tehdään yhdessä enemmän kuin soolona:


Kisaviikonloppua vietettiin turisteina Turussa, Hilpi pääsi maistamaan hotellielämää Lily-kaverin kanssa. Helppo matkustuskaveri!


 
Kerrankin saa viettää luksuselämää ja olla hetki sängyssä luvan kanssa :)
 


Treeneissä on taas riittänyt haastavia kiemuroita ja joidenkin ohjausten kanssa olen toistaiseksi ajoitusnatsi Hilpin kanssa aika purjeessa vielä. Onneksi on terapiakoira Sella, jolla hioa omaa liikettä aina silloin tällöin :)

 
 
Välillä on päässyt jopa lenkkeilemään ihan mukavissa talvikeleissä!                                     
 



Uusi temppu -lelunpyöritys!





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti