keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Inspiraatiota!


Hilpin loppukesä ja syksy on mennyt varsin mukavasti agilityn parissa. Kisoja enemmän on ehkä inspiroineet erilaiset treenit, joissa on keskitytty koiran taitojen kasvattamiseen. Muun muassa erilaisia erotteluja ja suullisia käskyjä on otettu treeniohjelmistoon ja tavoitteena on oppia tekemään aavistuksen suoraviivaisempaa agilitya purkamalla rytmitystä omasta tekemisestä ja lisäämällä työkalupakkiin koiralle itsenäisempää linjojen lukutaitoa ja yksinkertaisiin ohjauksiin tuloja. MM-kisojen virtaavia ratoja on myös päästy testaamaan, kiitos mahtavien isoon kenttään taipuvien treeniolosuhteiden, eikä se maailman kärki sentään liian montaa sekuntia edellä kulje. Mutta laji kehittyy koko ajan hurjaa vauhtia ja uudet tuulet ovat meillekin kovin tervetulleita!
Nollat ovat meille aina vaan kiven alla kisoissa, vaikka hyviä ratoja on syksyllä juostukin.
Alkusyksyn kohokohtana oli piirinmestaruudet, jotka käytiin tänä vuonna Takkujen kentällä. Yksilökisassa ei piirinmestaruudesta taisteltu, mutta joukkuekisassa sm-joukkueella tehty revanssi tuotti tulosta ja kotiin lähdettiin kultaiset mitalit kaulassa! Virheetöntä suoritusta ei ihan joukkueradallakaan saatu tehtyä, mutta kyllä se vaan on superhienoa jakaa onnistumisen ilo toisten kanssa. Toisten suorituksia jännittäessä se urheiluhenki on kyllä parhaimmillaan!

Piirinmestarit Hilpi, Ihme, Böödi ja Ketku

Muutama kisafilmi vielä:

TamSK 01.10.2017 A (vertailu kisan voittaneisiin) 


Sella on nauttinut elämästä kuten tähänkin asti. Vielä syyskuun lopussa pääsi uimaan järvessä, lokakuussa siirryttiin spa-olosuhteisiin. 


Syksyn poutasäistä on myös iloittu niin tutuilla reiteillä kuin Seitsemisen kansallispuistossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti