maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ihana Nasu!

Sellan kanssa on vietelty suht rentoa viikkoa. Treenit on menneet aika vaisusti, potkua ei tunnu löytyvän oikein kummastakaan. Sella tuntuu karvanlähdöstä, merkkailusta ja haistelusta päätellen olevan tekemässä juoksua, joten osansa tälläkin varmasti. Kunpa vaan ei ihan vielä aloittaisi, että ehdittäisiin käydä vielä yhdet kisat ennen taukoa.

Viikon kohokohdista yksi on ollut vierailu tulevassa uudessa kotikaupungissa Tampereella, jossa Sellakin pääsi nuuskimaan uusia mahdollisia kotikulmia. Lisäksi käytiin ihmettelemässä collie-erkkarissa rotutovereita (mami etenkin tarkasteli erästä tapausta varsin tiiviistikin ;)). Sella metelöi aluksi kuin mikäkin maalaistollo, mutta kyllä se sitten malttoi jopa rauhoittuakin. Tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä Sella tervehti oikein iloisesti (minun puheitani pidettyvästä koirasta jopa epäiltiin, hah), ja etenkin baby-luokan kaverit kiinnostivat aina yhtä lapsellista Sellaa.

Sunnuntaipäivä oli kuitenkin viikon paras päivä, kun Sella pääsi taas pitkästä aikaa tapaamaan jo pentuaikojen parasta kaveriaan Nanni-ranskista. Nannin kanssa lenkkeiltiin Aulangolla ja käytiin kahvilassa, jossa koirille oikein tarjoiltiin pöytään (neidit tilasivat näköjään vettä). Lenkillä vastaan tullut ihminen oli kavereista kovin huvittunut todetessaan heidän olevan kyllä aivan toistensa vastakohdat ulkonäöltään. Niinhän ne ovatkin, mutta onneksi ystävyys ei tunne rajoja :) Kaksikon kuvaaminen olikin sitten haastavampaa, Nannin paikalla pysymisen aikaan ja paikkaan kun ei voi kovin paljoa vaikuttaa ja Sellaa ei myöskään huvittanut yhtään tällä kertaa. Muutaman hassun kuvan sain näpsäistyä pokkarilla. Illalla tytöt pääsevät vielä rauhassa rallaamaan, kun mennään grillailemaan :)


Sellaa ei oikein poseeraus kiinnostanut
Nanni ja Sella, ystävykset vuodesta 2008 :)

Illalla pääsi kunnon kamera mukaan, kuten myös koirakuvaajan paras apuri, herkku :) Tytöt kävivät myös uimassa, Nasun pinnalla pysyminen oli vähän heikkoa tosin...


Tää on mun, ei sun. 
Pysynköhän pinnalla?

Kaverikuva
KesäNassut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti