perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kesäkavereita ja kenkiäViime päivinä ei olla paljon muuta puuhasteltu kuin vietelty kesäpäiviä sateella ja hieman paisteellakin. Sellan juoksujen ajan olen ollut tosi laiska puuhastelemaan mitään treenijuttuja, kun ei olla voitu osallistua mihinkään ohjattuun. Tokoiltu ollaan vähän erilaisissa ympäristöissä ja intoa onkin tuntunut koiruudella riittävän, kun treeninakit on muuten jäänyt saamatta. Kivoja kuvia on tullut myös napattua, niin laitetaanpa niitä tänne.

Viikonlopun Lahtivierailulla Sella sai taas kaipaamaansa lapsisiedätyshoitoa Aava-neidistä. Eipä tuo tenava Sellan mielestä niin pelottava ollutkaan, kun löytyi yhteinen kinnostuksenkohde - kepit.  Nätisti sujuivatkin kaksikon keppileikit pihalla :)
Eilinen ilta vietettiinkin mukavassa säässä Dandyn ja Jessen kanssa lenkkeilen. Sella ensin kauniisti etupenkiltä irvisteli takapenkin kavereille, mutta muisti taas pian kuinka paljon kivempaa onkin touhuilla yhdessä kun esittää liian tosissaan olevaa. Kuvat kertokoot tarkemmin kaverusten puuhista.

"Kuuletko sinä mitään?"

Jessestä, 11v, sai uintiseuraa.

Luuletko sä tosissasi  saavasi tän multa - ei toivoa!

Samikset

Tänään sain vihdoin ja viimein aikaiseksi hankkia myös kunnolliset kengät niin aksailuun kuin maastolenkkeilyynkin ja vielä löytyi tarjouksesta! Nyt ei pitäisi kyllä olla ainakaan liukastumisvaaraa kisoissa tai treeneissä. Näitä pitäisi vain pian päästä testaamaan...

Viikonloppu päästäänkin viettämään mökkeillessä Tilda-kaverin kanssa ja ensi viikon Sella onkin papin hyvässä hoidossa ja saa odotella mamin tuliaisia Ranskan maalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti