torstai 31. tammikuuta 2013

Studiokuvausta ja muuta touhuilua

 
Hilpi täytti tiistaina tasan 8 viikkoa ja halusin jatkaa viikkokuvausperinnettä. Kotistudio siis pystyyn ja kuvia napsimaan Maiju-avustajan kanssa. Helpommin sanottu kuin tehty - Hiipasta ei saatu yhtään seisomakuvaa.  No, söpistelykuvat nyt ainakin saatiin, mikä tärkeintä. Seisomista taidetaan alkaa myös hyvissä ajoin harjoitella, jos joskus niihin missikisoihinkin päädytään. Ja ensi kerralla kokeillaan kuvaamista ihan lattiatasossa, mikä tosin saattaa aiheuttaa jonkinlaisen vipellysreaktion.  Lopuksi Sella tuli hieman näyttämään mallia, miten kameralle poseerataan.

Siis mä en nouse todellakaan näille jaloilleni. 


Pikkuprinsessa


Hilpi 8 viikkoa


Otapas pikkuinen mallia äläkä heilu.

Kaverukset

 Sää on onneksi viime päivinä sallinut ja ollaan päästy ulkoilemaan plussakeleissä. Hilpikin on tarennut päivä päivältä paremmin ja saanut purettua energiaansa myös ulkona. Uusi ystäväkin löytyi jo naapurista reilun kuukauden vanhemmasta Diiva-pehkocolliesta. Hilpi on tässä ekojen päivien aikana osoittautunut olevan varsin rohkea pentu. Uudet tilanteet ja paikat eivät kovin pitkään jännitä eikä kovat äänet säikäytä ja laumassa kuljetaan reippaasti mukana häntä pystyssä. Tänään myös oli tarkoitus ruveta sheippaamaan sille sisällä menoa metallihäkkiin, joka saatiin lainaksi automatkustamista varten. Ei sitten tarvinnutkaan muuta kun avata luukku, niin tyttö oli jo häkin sisällä tutkimassa ja jaksoi siellä tutkia ja etsiskellä nameja vaikka kuinka kauan. Ihanan reipas kaveri!

Sella taasen on yllättänyt olemalla varsin jämäkkä kasvattaja Hilpille. Se ei todellakaan anna pennun hyppiä silmilleen, vaan komentaa kyllä varsin johdonmukaisesti, mikä on kyllä hyvä juttu. Hieman väsyneitä ollaan kyllä Sellan kanssa kumpikin, mikä näkyi erityisesti viikkotreeneissä. Agility ei oikein innostanut. Onneksi se alkaa kuitenkin jo olla myös päivä päivältä rennompi pennun seurassa ja lempeitäkin eleitä on jo pikkuiselle osoitettu kiehnäämällä kylkeen ja vähän leikittämällä ulkona. Eiköhän noista varsin sopuisa parivaljakko vielä tule, kunhan pääsevät samalle aaltopituudelle.

Menin ilmoittamaan Sellan sunnuntaille kisoihin, jotta saataisiin vähän lisää kahdenkeskistä tekemistä ja kartutettaisiin kisakokemusta. Oliko tuo nyt kovin hyvä idea, siitä en kyllä ole niinkään varma. Huomenna mennään tekemään jotkut huippukivat treenit ja muistellaan vielä kontakteja niin toivottavasti saadaan pikkaisen varmempi olo kumpainenkin.

Onneksi pian on viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti