Sivut

keskiviikko 7. elokuuta 2013

On the road

Tytöt ovat päässet taas viettämään reissulassien elämää viimeiset viisi päivää. Ollaan nimittäin matkattu Suomea halki sukuloimassa. Ensimmäisenä etappina Joutsan mummola. Koirat pääsivät elämään kunnon maalaiselämää ja nauttimaan maatilan tuoreista antimista (Hilpi, syö kaiken mahdollisen ja vatsa kestänyt tähän mennessä kaikki herneistä karviaisiin + kaksi mummoa herkkuineen ;)), uimisesta (Sella), veneilystä ja saarten tutkimisesta sekä huolettomasta hihnattomasta elosta.

Zorro kuntokoulussa

Samikset vol 1

samikset vol 2

puikkonokkien puikkonokka :)





Hilpi 8kk


Mulle maistuisi tuokin...

... nimittäin herne.

Hilpille maistuu kaikki vihreä.. 

Sellalle taas uinti ja kieriminen.



Hilpi snorklaa


Seuraavaksi muututtiin maalaishiiristä kaupunkilaishiiriksi ja otettiin nokka kohti Imatraa ja seuraavaa mummolaa. Oltiin muun muassa turisteina seuraamassa kosken laskua ja päästiin tapaamaan isännän uutta serkkua. Pikkukaveri ei ollut moksiskaan isoista koirista, vaikka synnyinmaassaan Filippiineillä eläimet ovat vain elintarvikkeita. Sella joutui lopulta pallopelissä jäähylle, kun haukkuminen meni jo yli ja pallonkin se puhkaisi, mutta Hilpi osasi leikkiä oikein nätisti vilkkaan ystävänsä kanssa.


Kuvaa meitäkin, äläkä vaan tuota koskea!

Onko tää Olli karhu vai koira?

Heitä jo se pallo!



Imatraltakin löydettiin oma biitsi :)


Kotona vähän väsytti koiruuksia. Välillä sitä aina miettii, että kuinkahan Sella on sopeutunut elämään toisen, varsi huomionhakuisen, koiran kanssa, kun se itse on niin vaatimaton luonne. Kyllä reissussa taas kuitenkin huomasi, että ne ovat kyllä ihan paita ja peppu, ihanat.

Hilpi käy myös tyynystä.
Lomailun ohessa ollaan myös treenailtu kaikkea pientä, joka päivä 5 minuuttia, kuten Tanjan meidät haastoi. Omistaja on hakenut inspiraatiota Silvia Trkmanilta ja Hilpi on päässyt temppukouluun, tästä voisin kirjoitella oman jutun joskus. Takajalat alkaa jo löytyä, jee! Sellan kanssa kokeillaan myös uutta motivointikeinoa, nameja sisältävää lelua, ja kovin intopiukeassa se tuntuu lelusta toistaiseksi olevan. Sunnuntaina taas skabaillaan kolmen startin verran, toivottavasti intoa löytyisi myös radalla. Kisailusta puheen ollen, viime päivinä on tehty taas tuttavuutta myös näyttelyhihnaan molempien kanssa. Olen nimittäin huvikseni ilmoittanut koirat Tampereen ryhmikseen kuun lopussa. Hilpi pääsee vielä juuri ja juuri pentuilemaan ja Sellastakin on kerta vuoteen ihan kiva jokin arvostelu saada. 

Loppuun vielä laitan videon meidän "keinuharjoittelusta". Ideana siis vain tehdä kovista äänistä mieluisia, ja Hilpiltähän tuo käy. Sen mielestä Sellan pitäisi pikemminkin asiaa harjoitella ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti