lauantai 28. maaliskuuta 2015

Sellan hyvinvointiviikko

Sellaa on hemmoteltu nyt viime päivinä. Pitkien metsälenkkien lisäksi viime lauantaina osallistuimme Koirakoutsilla Kivimäen Riitan pitämään koirien jumppapäivään. Ihan koko aikaa ei ehditty päivässä mukana olla, kun ohjaajan oli päästävä pelaamaan päällekkäin olleeseen agisählyturnaukseen (josta muuten turnausvoitto ja fair play -palkinto Takuille, jee:)), mutta kahdessa tunnissakin ehdittiin tekemään enemmän kuin tarpeeksi.

Sella harjoitteli niin peruuttamista, pyörimistä, tasapainoilua kuin jalkojen käyttöä ylipäätänsä hauskoilla välineillä ja tempuilla. Lisäksi katsottiin läpi lämmittelyjen yhteydessä tehtävät rangan avaukset ja ihmeteltiin pallomerta. Sellaa ei meinannut saada pois pallojen seasta, jokainen nami oli löydettävä :) Sellassa hauskinta on sen ennakkoluulottomuus kaikkea uutta kohtaan, turhaan ei mikään juttu sitä hetkauttanut tuollakaan. Muuten käytöksestä kyllä huomasi, että on tovi vierähtänyt, kun se on missään koirien ja ihmisten ilmoilla treenaamassa ollut. Jos sillä ei ollut mitään tehtävää suoritettavana se huusi tavoilleen uskollisesti. Eli käytännössä Sella sitten treenasi paikkamakuuta väliajat kun ei muuten temppuiltu, jotta kouluttajan ääni olisi kuulunut pienessä jumppahallissa muillekin koulutettaville. Vähän neitiä väsytti loppupäivän.Tiistaina käytiin koirien kanssa treenailemassa vähän tokoa, rallytokoa ja agilitya hallilla. Sellan kanssa onnistuttiin rallytokon avoimen luokan parissa liikkeessä huomattavasti paremmin kuin aiemmin, kenties jumppapäivä oli tuonut sille ajatusta takajaloistaan :) Hilpi treenaili itsenäisyyttä puomiin ja huolellisuutta kontaktien jälkeiseen elämään radalla. On se vaan kyllä murunen. Videolla kooste siitä, että kyllä se kotona osaa jo aika kivasti, meni kisoissa miten meni :)Matka jatkui tiistaina treenihallilta kohti Nokiaa ja koirauimalaa, Sella pääsi taas pulikoimaan kavereiden kanssa. Intopiukeana kaikki tytöt polskivatkin sulassa sovussa.
Joku on vähän iloinen.
Nyt on taas Sellan kroppa ja mieli virkeänä ja sen kyllä huomaa lenkeillä. Samanlaisia juoksuhepuleita ei ole näkynyt sitten viime kesän ja painiminenkin on taas tehnyt paluun tyttöjen keskinäisiin leikkeihin. Kevätkeleillä koirien puuhien kuvailu on vaan niin terapeuttista, tässä siis taas pieni kooste yhdestä lenkistämme viime viikolta kotikulmiltamme.


Hilpin uusi innostus on kävyt.


Niin tärkeät <3


Sella ihmettelee, mikä otus tuo oikein on :)

Temppuilusta kun on ollut puhe, niin blogissa ei olekaan tainnut olla vielä kuvaa Sellan ja Hilpin haastesuorituksesta colliepiireistä alkaneeseen namihaasteeseen. Alkuperäinen idea oli ympäröidä kyljellään makaava koira nappuloilla. Meillä piti vähän soveltaa, kun eivät nämä prinsessat juurikaan lattialla nuku ja kylkitemppua ei osata. Haastetta sitten haettiin namien laadusta ja ryhmäpaineesta :) Ilmeistä voi päätellä, kummalle tehtävä tuottaa enemmän itsensä kanssa painiskelua.Tänä viikonloppuna onkin taas Hilpin vuoro päästä touhuilemaan kaikenlaista. Näihin puuhiin palataan myöhemmin, nyt lähdetään uhmaamaan sadetta lenkille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti