Sivut

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Ulkokausi käynnistyi


Tätä kirjoittaessa maa on taas valkoinen (kyllä, huomenna on vappuaatto), mutta ehti se kevät piipahtaa jo täällä. Valo <3


Jujun kanssa hassut nassut.

Metsäkuvaukset oli pidettävä heti lumien luovutettua!









Poseerattu on myös vieraalle kameralle. Kuvista kiitos Niiskun omistajalle Leenalle.




lenkkiseurana Niisku ja Nata

Ulkokausi startattiin myös perinteisissä E-HKK:n kevätkisoissa, joissa keli oli jokseenkin mielenkiintoinen. Sekä rakeita, räntää, sadetta, tuulenpuuskia ja aurinkoa mahtui samaan kisapäivään. Mutta sepäs ei meitä haitannut, kisoista jäi oikein positiivinen fiilis. Ensimmäisenä ei ole meille paras paikka startata radalle, mutta hyvää harjoitusta kaikkinensa taas tämäkin.

Tunnelmia rataantutustumisesta. Kuva Juha Karimäki, kuvagalleria


Ulkokisakausi korkattiin siis hypärinollalla. Vähän raskas askel itsellä, mutta olipa ilahduttavaa, ettei rimojen kanssa oltu ongelmissa pitkän hallikauden jälkeen. Sijoitus radalla neljäs.


Agiradalla tuli jokunen huolimattomuusvirhe, mm. keinun ylösmeno, mutta puomi ja A oli oikein hyviä. Toisella agiradalla Hilpi pisti vähän rivakammin tassua toisen eteen, siltä kuitenkin harmillinen rimavitonen. A:n kontaktissa oli tällä radalla taas toivomista, jatketaan treenejä.

Meidän lähtökupla <3 (c) Juha Karimäki

(c) Juha Karimäki

(c) Juha Karimäki


Viimeisellä hypärillä Hilpi taisi hieman liukastella putkessa. Toivotaan, ettei sen kummempaa kroppaan tullut, onneksi ensi viikolla onkin osteopatiaa tiedossa. Tätä ihmetellessä hylkäännyttiin tällä radalla.

(c) Juha Karimäki

(c) Juha Karimäki
Tänään on lähtenyt hakemus TamSKin sm-joukkueeseen, katsotaan kuinka meidän käy! Rankingia tarkastellessa meillä voisi olla mahkuja joukkueeseen, mutta valinnat tehdään aginollien perusteella, ja niitä meillä olisi voinut kyllä olla enemmänkin. Loppukevään kisaohjelmaa on katsottu maltillisesti harkiten, joka karkeloihin ei onneksi ole tarvetta osallistua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti