torstai 15. kesäkuuta 2017

Valmistautumista

Ulkokisaturnee jatkui Sastamalassa 13.5.2017. Tässä kohtaa voisi kai todeta, että kyllä Hilpi Hilpin tuntee. Hilpi nimittäin kuittasi nollavoiton tuomari-Hilpin hyppyradalta heti alkajaisiksi. Tuomari halusi palkintojenjaossa yhteiskuvan harvinaisen kaimansa kanssa :)

Kuva Kristiina Silveri (kuten muutkin tämän jutun kuvat)Pirttikosken agiradat olivat myös varsin mukavia, ekan radan pelastelut kosahtivat valitettavasti keinusäätöön ja toisella radalla se meidän haastavin este, pituus, toi taas mutkia matkaan huonon ohjausvalinnan myötä ja loppu menikin hosumiseksi.

Pari kuukautta sitten aloiteltiin vähän esteklinikkahommia.  Putkiin haettiin itsevarmuutta ja keppien avokulmaa on alettu työstää post-it lapuin ja ohjurin turvin. En muistanutkaan, kuinka palkitsevaa on opettaa koiralle taitoja. Juoksu-A-projektia odotellessa!

Lopullinen valmistutuminen ja viimeistely SM-kisoihin ei meidän kohdalla sujunut kuitenkaan ennalta oletetusti. Toukokuun vikalla viikolla Hilpi alkoi leikkien yhteydessä keventää toista etujalkaansa hetken aikaa ja  sama toistui seuraavana päivänä agitreenien yhteydessä. Seurauksena siis sairasloma kolmea viikkoa ennen H-hetkeä. Kipureaktiota ei sitä tutkineista eläinlääkäreistä kumpikaan saanut aikaan, vaikka kuinka käänneltiin ja paineltiin ja liikeradat ja levon jälkeen liikkuminen oli normaalia. Lääkkeeksi siis lepoa ja laseria, epäilynä pieni lihasperäinen vamma. Lahjattomat treenaa, näin se on nähtävä. Kahdet viimeistelytreenit ehdittiin kuitenkin ottaa ennen kisoja kokeeksi, ja koira on ollut oireeton. Helpotuksen huokaus.

Tämä viimeinen viikko on nyt malttamattomina odotettu lähtöä kohti Lappeenrantaa! Kisavarustus on saatu kohdilleen ja pian ollaan elämässä meidän unelmia! Me aiotaan niin nauttia tästä mahdollisuudesta, wuhuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti