tiistai 7. elokuuta 2012

Muuttopuuhissa ja välillä treeneissä

Viime päivät ovat menneet tiiviisti muuttohässäkän merkeissä. Sella on ollut vähän pallo hukassa, seissyt usein tiellä ja ihmetellyt kaikkea pakkailua ja tapettien repimistä. Niin, neidin pentuajan tihutöiden takiahan niitä revitään alas... Seinästä kun löytyi yllätyksenä viisi kerrosta vanhoja tapetteja ja niitä kun väkipakolla irti repii, niin on ehkä muutaman kerran tullut mulkoiltua Sellaa vähän pahasti. No seuraavaksi voisin tilata sellaisen nahkiaisen, joka ei seiniin koske...
 Sella on kohdannut tällä viikolla myös tähän astisen elämänsä suurimman tragedian, kun siltä vietiin eilen rakas sohva alta. Kuvan ilme kertoo haikeista jäähyväisistä. Oman sänkynsä neiti on kyllä ajatellut varmistaa tulevan mukaan, kuten myös itsensä.

Jäähyväiset sohvalle

"Kai tässä on se mukaan Tampereelle -osasto?"

Tänään käytiin sitten todennäköisesti viimeisissä Keiniksen kesätreeneissä. Minnan ohjauksessa tehtiin välistä vetoja ja takaakierto-harjoituksia kolmella esteellä ja pientä radanpätkää. Sujui ihan mukavasti, vaikka ohjaaja oli kyllä aika kuutamolla välillä. Mutta tein jopa yhden onnistuneen poispäinkäännöksen, mikä todella toimi Sellalla paremmin kun tavallinen kierrätys. Sella kääntyy kyllä varsin siivekkeitä nuolevasti kierroissa ja välistävedoissa, vauhtia vaan vielä kun jostain saisi lisää taiottua. A:ta otettiin tuplatargettisysteemillä, eipä ainakaan hidastellut tänään! Parasta treeneissä oli kuitenkin meidän pienet näyttelytreenit, kun sain kaksi vierasta ihmistä katsomaan Sellan hampaat. Tämähän onnistui jopa Minnan kanssa, jota Sella talvella niin kovin vierasti. Edistystä on siis tapahtunut, jes! Nyt vaan pitäisi sitten mätsäreihin päästä treenailemaan. Lopuksi otettiin vielä n. minuutin paikkamakuutreeni Sissi-koiran kanssa. Sella oli valppaana eikä edes mennyt toisen lonkan varaan, hyvä. Pitäisi kyllä syksyksi löytää jokin toko-porukka, jotta saisi lisää intoa tähänkin puuhaan.

Viimeisiä päiviä viedään Hämeenlinnassa, joten täytyy vielä ehtiä koluamaan kaikki kivat lenkkimaastot läpi ennen pitkää taukoa. Huomenna ainakin päästään Junnu-herran kanssa nauttimaan Aulangosta. Ensi viikolla sitä sitten seikkaillaankin Tampereen metsissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti