lauantai 18. elokuuta 2012

RTK1 -tunnus hankittuna


Sellan kanssa käytiin uudessa kotikaupungissa viime viikonloppuna hieman kisailemassa, jotta saataisiin vähän muuta puuhaa muuton keskelle. Pirkkalassa järjestettiin mukavasti kaksi rally-tokorataa saman päivän aikana, niin päivän tavoitteeksi saattoi asettaa kaksi hyväksyttyä tulosta ja siirron avoimeen luokkaan. Eka rata meni kaikessa helppoudessaan oikein kivasti, tuloksena 100/100 pistettä ja kisan voitto noin 30 kisaajan joukosta.  Tokalla radalla ilmeisesti onnistuin suorittamaan yhden kyltin väärin ja jotakin muutakin pikkuhäsellystä siinä oli puolin sun toisin, joten lopputulos 86/100 --> RTK1. Sella kuitenkin oli kaikesta muuttohässäkästä ja pitkästä kisapäivästä huolimatta todella hyväntuulinen ja malttoi olla kisapaikalla asiallisesti (=haukkumatta). Nyt ehkä voisi alkaa sitten treenata vähän enemmän, jospa tässäkin lajissa vielä jatkettaisiin kisaamista.

Sella on sopeutunut uuteen kotiin varsin hyvin ja neiti taitaa olla enemmän kuin onnellinen rappusten ravaamisen päättymisestä. Myös lenkkimaastot tässä lähistöllä ovat ihan huippuluokkaa puistoineen, uimapaikkoineen ja lähimetsineen. Löytyypä tuosta viereltä hiekkakenttäkin, josta voisi hakea lisäintoa tokotreeneihin :) Yksin jääminen on vielä vähän jännittävää ja aikamoisen laulukonsertin neiti pitääkin kotiin tullessa. Onneksi se ei kuitenkaan ole täälläkään aloittanut minkään sortin vahtimista.

Viikonloppuna olisi tiedossa vähän näyttelytreeniä Mäntyharjua varten ja ensi viikolla päästään ekoihin Takkujen treeneihin ja myös Lempäälävuoro on luvassa pitkästä aikaa! Aikamoiset vieroitusoireet alkaakin jo agilitysta olla meillä molemmilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti