torstai 7. helmikuuta 2013

Hilpi 9 viikkoa ja risat

Hilpi sen kun kasvaa ja tällä viikolla tuli neitokaisella jo 9 viikkoa täyteen. Kotona räpsin taas muutaman viikkokuvan, valitettavasti ei voinut tällä kertaa edes yrittää seisomakuvaa, kun ei ollut kuvausassistenttia :) Olen kyllä muutenkin erikoistunut näiden söpöiylkuvien ottamiseen, myönnän. 


Mäkin osaan jo poseerata!Kuvauksiin piti myös saada mukaan oma rakas raitanalle.


Vauhtia on tullut leikkeihin taas hurjasti lisää ja iltaisin saadaankin ihmetellä Sellan kanssa suut auki hepulikohtauksia, joissa vedetään tuhatta ja sataa. Onneksi myös ruoka maistuu enemmän kuin hyvin -  Hilpi on päättänyt kasvaa isoksi, tai ainakin tarvittavan isoksi, jotta saa Sellan kiinni. Tällä hetkellä epävirallinen kotivaakamittaus näytti 5,3 kiloa. Sella on viime päivien aikana ollut jo varsin ihastuksissaan pikkusiskostaan ja kaksikosta on muodostunut melkoinen tiimi. Sella vaan ei millään malttaisi odottaa, että Hilpin kanssa pääsisi kunnolla riehumaan. Tänään käytiin ekalla pienellä metsälenkillä. Automatka metsän laitaan oli Hilpistä taas melkoista kidutusta, mutta onneksi uutta ympäristöä tutkiessa harmitus ja huono olo unohtuivat. Hienosti neiti on koko ajan kuitenkin kuulolla ja tulee salamana luokse, kun huudetaan.

Hilpillä on, voisiko sanoa, lentävät luoksetulot!


Hahaa, ota kiinni jos saat!

Sella: Tule nyt sieltä tänne vähän painimaan! Hilpi: En varmasti!

Enemmän duoo ku sooloo.

Siimahännät

Tällaista täällä tällä kertaa. Viikonloppuna odottaa taas uudet ihmeet, kun lähdetään kyläilemään Lahteen. Toivottavasti pentu osaa käyttäytyä mummolassa :) Varoiteltu kyllä on, että suhteellisen vilkas tapaus taas tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti