sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sella 5 vuotta!


Aika kuluu hurjaa vauhtia -  vastahan tuo neiti oli pieni kakara, joka matkusti pyörän tarakalla ekoihin rokotuksiin ja puraisi pentukoulussa omistajaa varsin näyttävästi takapuolesta :) On se kyllä mainio tapaus, maailman paras koira. Varsinainen synttärilenkki tehtiin onneksi jo eilen, koska tänään omistaja on potenut vielä vatsatautia ja flunssaa. Ja mikäs sen parempaa kuin mainio lenkkiseura eli Hilpi-sisko ja Tilda-ystävä. Edellisenä iltana seurassa oli myös Lova-bortsu, sai Hilpikin uusia turvallisia koirakontakteja. Ah, miten ihanan helppoja nämä nartut ovat, kun tulevat juttuun niin hyvin keskenään!

Hilpi pyllistelee :)

Tuo kakara on aika tungetteleva...

Arvoisat synttärivieraat, seuraavan ohjelmassa on...

... tietenkin leikkimistä!

Synttärikuva

Sella: Onks pakko jos ei tahdo? Hilpi: Mä osaan tän poseerauksen jo hienosti!

Hilpi lainahöyhenissä. Ei palele ja kasvuvaraakin on vielä :)

Synttärisankarista otettiin myös poseerauskuvat, kiitos Maiju kuvasta! Showkoiran ainesta Sellasta ei kyllä oikein löydy, seisominen on neidin mielestä pakkopullaa.


Tänään onkin otettu aika rauhassa. Käytiin kyllä lenkillä lähimetsässä ja Sella juhlisti ikääntymistään pyörimällä jonkin eläimen raadon päällä. Myös kakkua syötiin tottakai.

Miks toi saa jotain tollasta herkkua ja mä en?

Onneksi Hiipallekin liikeni palanen kakkua.
Aikaisemmin tällä viikolla saatiin nauttia myös ihanasta auringosta! Äkkiä töiden välissä kotiin käymään ja koiria kuvaamaan :)

Onko noissa kenties jotakin samaa?

pieni leijonanpentu vaanimassa

Miksi toi tunkee tota palloa mun naamaan?

Edelleenkin kummastelen.


Korvatervehdys

Hilpi 11 viikkoa


Ensi viikko nautitaankin lomasta ja Hilpiä odottaa myös elämänsä ensimmäinen rokotus. Saas nähdä mitä tämä koko maailmaa rakastava hupsu tuumaa eläinlääkäristä. Jos lääkäriä saa pusutella, niin luultavasti kaikki menee silloin hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti