torstai 6. kesäkuuta 2013

Lomalle lompsis

Tämä viikko otetaan rennosti. Tällä hetkellä ollaan mökillä ja nautiskellaan kesäkelistä ja pyydystetään hyttysiä. Hilpi on saanut viettää puolivuotispäiviään ulkoilemalla ja kokemalla taas kaikkea uutta.

Tiistaina käytiin kiertämässä reilun kuuden kilometrin Torisevan luontopolku ja reitin varrelle osui kaikenlaista. Kuvat kertokoot mitä.


Ollaan aika korkealla.


Uintia kalliomaisemissa


Sella nautiskelee
Puhdasta on ilma!


Sella vahtii uimareita..

...ja Hilpi vahtii tavaroita

Mä osaan kaikenlaisia korvatemppuja

Hilpi tutustumassa lampaisiinVähän jännittäviä eläimiä nuo...

Sella on valmis paimentamaan!

Mökkeilyelämä on tytöille maistunut myös. Hilpi on kokeillut veneilyä ja Sella taas ihmisenä oloa. Se haluaa väkisin mukaan uintileikkeihin, vaikka sitten renkaan päälle (änkesi laiturilta mamin mukaan) :) Hupsu koira. Mökkivieraista on saanut kivaa seuraa ja nukkumisalustan myöskin, tuumii Hilpi. Ukkonenkaan ei pelota ketään meistä!

Jee, tervetuloa!

Mä voin tehdä saunavihdan! Tai ainakin syödä sen...


Laivakoira Hilpi.

Ja eikun seilaamaan!

Väsy tulee päivän jälkeen.

Hilpi täytti muutama päivä sitten jo puoli vuotta! Pennusta on kasvamassa nuori neitokainen:Onhan tämän lomailu kivaa, mutta kyllä me kaivataan jo vähän äksöniäkin elämään. Treenikenttiä tulee toivottavasti kulutettua myös ahkerasti kesäloman aikana ja mielessä onkin roppakaupalla treeni-ideoita molemmille koiruuksille. Hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti