lauantai 25. toukokuuta 2013

Kotiläksyjen teossa

Hilpin kanssa on harjoiteltu agikotiläksyjä jonkin verran. Saatiinpa yksi ilta videollekin vähän harjoituksia, Sella toimii hyvänä häiriönä taustalla :) Hilpin treenailua

Lauantaina Hilpi oli mukana kisaturistina seuran jäsenten välisessä agikisassa harjoittelemassa passivoitumista. Kunhan alkutäpinät saatiin ohi, niin päivä meni oikein mallikkaasti ja kevythäkissään Hilpi seuraili kisoja ja otti välissä rennosti. Ja oli tietysti ihmisten palluteltavana, onnellinen pentu. Kun Sellasta ei hormonihömpötystensä kanssa ollut kisakaveriksi eikä Hilpikään vielä 14 esteen vauvaluokkaan voinut osallistua, sain ohjaukseeni kaverin sheltin. Olipas hauskaa päästä kokeilemaan pienen koiran ohjausta ja vieläpä aika vauhdikkaan sellaisen. Eka rata harjoiteltiin yhdessä menoa hyllyn arvoisesti, mutta hyppärillä tehtiin nopea nolla. Hyvä että henki kulki radan jälkeen, juoksutreeniä ohjaajalle!

Tunnin torkkujen jälkeen kotona Hilpi olikin taas valmis touhuamaan. Iltalenkillä löytyi kaveriksi kerrassaan hurmaava Perla-pehko ja nämä kevyet keijukaiset löysivät heti yhteisen juoksuleikin. Myös muutama poseerauskuva tuli koiruuksista napattua, ei taida olla epäselvää, kuka on pentu ja kenellä on aina kaikkein hauskinta :):
Kesäillat on kyllä ihan parhautta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti