perjantai 17. tammikuuta 2014

Tervetuloa talvi

Pitkään ja hartaasti toivottu talvikeli on vihdoin saapunut. Tosin tällä hetkellä alkaa jo olla hienoisia vieroitusoireita agilitysta, kun nämä kelit ovat vähän turhan raikkaita treenata kylmässä navetassa. Koiruuksia on koitettu aktivoida sitten lenkkien muodossa ja kamera on roikkunut mukana useaan otteeseen. Kylmyys ei ainakaan Hilpiä haittaa, Sella hieman tassujaan nostelee. Toki takit ovat olleet aina silloin tällöin käytössä, ja voi sitä riemua, kun Hilpin takki kaivetaan kaapista. Se suorastaan syöksyy takkiinsa, se on siitä niin ihana :) Tällä hetkellä koirat tuntuvat nauttivan toistensa seurasta erityisen paljon ja jaksavat touhuta loputtomiin yhdessä - parhaat kaverukset.


Sella lempitalvipuuhassaan jäätä särkemässä.

Samassa veneessä.

Ai onko meillä jotakin eroa käskyyn reagoinnissa?


Collie on elegantti ja valloittavailmeinen rotu.


Oliko meillä niitä lenkkieväitä?


Kotona voi lämmitellä kylki kyljessä.

Viime sunnuntaina piipahdettiin hallilla sen verran, että Sellan kanssa muisteltiin rally-tokoa ja Hilpin kanssa tehtiin agiläksyinä alkeisharjoittelua ohjauksiin tuloista ennen lelulle ryntäämistä. Testattiinpa myös Jaakko S:n oneminddogs-videon innoittamana se, että koira tulee luonnollisesti sinne puolelle, minne ohjaajan nenä näyttää.


Jos ei nämä pakkaset tästä miksikään muutu, niin ehkäpä tulisi sitten lähdettyä treenaamaan tokoa, ei sekään huonompi idea olisi!

2 kommenttia:

  1. tossa ekassa kuvassa Hilpi on kuin pieni gaselli :)) kiva tosiaan kun tuli lunta, mutta superpakkasilla treenaaminen vähän tökkii.

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä semmoinen kameleontti, muuntautuu hyvin moneksi eläimeksi, toivottavavasti joku päivä myös fiksusti käyttäytyväksi koiraksi :)

    VastaaPoista