Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Agility on parhautta!

Vihdoinkin säät olivat meille suotuisat ja tänään otettiinkin treenaamisesta kaikki ilo irti kolmen viikon tauon jälkeen. Sellan kanssa vahvisteltiin oikeaoppisempia valsseja, meni tosi hienosti! Lisäksi vähän kontaktitreeniä ja hyppytekniikan perussarjaa Sellalle. Hilpillä oli ohjatut treenit ja alkulämpäksi tehtiin perussarjaa. Sitten laitettiinkin ohjaajan pää hommiin. Alla oleva radan esteet oli numeroitu järjestyksessä. Sitten ohjaaja on selin rataan ja Tanja luki järjestyksen, missä esteet tulee suorittaa. Sitten oli kolme minuuttia aikaa opetella järjestys ja suunnitella ohjaus mielessään selin rataan ja sitten koira kehiin ja menoksi. Eka kierroksella oli kuusi estettä, toisella kahdeksan (tässä otettiin lisähäiriöksi radan miettimisen ajaksi treenikaverit, jotka puhuivat korvan juuressa koko ajan omia juttujaan) ja viimeisenä meillä oli 10 esteen rata muistettavana. Ihan huippuharjoitus, ei voi muuta sanoa, vaikkakin tosi jännittävä :)! Kunnon aivovoimistelua ohjaajajalle ja parasta oli kun oikeasti muisti ja selvitytyi siis tästä! Ohjaus ei nyt ollut kovin kaunista, mutta sitä ei tässä haetukaan. Ja hyvää harjoitusta Hilpillekin, että pitää suorittaa esteet, vaikka ohjaaja ei olisikaan huolellinen.



Seuraavaksi tehtiin samalla radanpätkällä takaakiertovalssi- ja valssiharjoituksia, vitsit että on vaikea ohjaus tuo valssi! Meillä ollaan siirtymässä treeneissä ohjaajien osalta pelkän tsemppaamisen sijaan rangaistuksiin, toimivat ihmisillä paremmin :) Eli rangaistukseksi hosutuista valsseista sain tänään sen, että piti tehdä ohjaukset kädet taskussa ja kappas, tulikin yllättävästi vauhtia ja selkeyttä lisää koko touhuun - ja Hilpi kiittää.  Loppuun vielä tällä radalla flippiharjoitus (esteet 7-1takaakiertovalssi, ja flipillä kolmoselle), taas me opittiin uusi termi ja ehkä myös vähän itse ohjaustakin :)

Lisäksi tehtiin vielä A:ta, hypyn kautta. Vauhtia on Hilpillä ihan hurjasti ja pysähtyminen on haastavaa, vaan ei mahdotonta, saatiin pari tosi hienoa toistoa. Ihana Hilpi <3. Meidän pakkasta pidellessä tehdyt iltajumpat eivät ole siis menneet hukkaan.


Siinä missä Hilpi nauttii tempuista ja tekemisestä, niin Sella nauttii isännän kanssa kilvoittelusta :)


Nyt hyvällä fiiliksellä uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti