torstai 2. tammikuuta 2014

Hilpi ylpeänä esittää...

... kuinka kontaktit voi sittenkin olla kivoja!


Maanantaina treeneissä oli hyvät neuvot kalliit, kun kertaalleen jo täyteen korkeuteen saatu A alkoi taas jännittää. Kun erilaiset ympäristöjärjestelyt eivät tuottaneet tulosta, hypättiin aikakoneeseen ja takaisin 90-luvulle. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että ohjaaja punkeaa itsensä esteen päälle ja houkuttelee koiraa sieltä. Ja tämähän tuotti tulosta - tänään ei Hilpi enää epäröinyt vaan A-este olikin huippukiva alusta lähtien (jos se kestää mammaa, kestää se varmasti minuakin)! Ja samalla se sitten kävi ehdottamassa, että nyt voisin mennä myös tämän hurjan jännittävän täyden puomin (eikä edes tarvinnut näyttää sille mallisuoritusta itse ;)). Ja aika rohkeasti sitäkin mentiin niin treenien alussa kuin lopussakin. Miten hienoa!

Uutta kameraa oli kova into testailla, joten kuvailin myös muita päivän treenejä. Hilpin kanssa teemana oli back to basics, eli tehtiin hypyn tarjoamista ja irtoamisharjoitusta. Videolta voi vaikka laskea kuinka super Hilpi onkaan (tai sitten vaan hiljentää äänet ;)).


Sellalla oli myös hauskaa, kepit löytyivät kivasti vaikeistakin kulmista. Kuvasin myös pientä radanpätkää, mutta se osoittautui julkaisukelvottomaksi ohjaajan hipsuttelun takia. Videoinnin etu on kyllä siinä, että saa jonkinlaisen käsityksen omasta liikkumisesta, täytynee harrastaa useamminkin taas.


Lopuksi vielä Hilpi jäähdytteli Sellaa tuttuun tyyliinsä :)Hei me treenataan!

Lupaus lumesta?


Jokunen päivä takaperin oltiin myös lenkkeilemässä Aulangolla nahkalenkillä. Tytöillä oli hurjan hauskaa, tosin kyllä pieni nahkalauma voi saada myös aikaan vaarallisia tilanteita keskenään, vauhti on välillä niin tolkutonta. Sella antoi nuorempiensa rymytä metsissä voimansa ja juoksutti sitten nurmella kaikista vielä loputkin energiat. Kuvien ottaminen näillä keleillä on toivotonta, mutta laitetaan nyt tähän mukaan muutama hauska otos tästäkin reissusta.
Sinkoilua joka suuntaan.

Liikettä lampaat!

Sä olet Ensio aika erikoinen...Ottakaa kiinni jos saatte!


 Loppuun vielä illan tunnelmakuvat :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti