tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tusina!

Hilpin keppiprojektissa on edetty viime aikoina oikein mukavasti ja viimeisimpänä saavutuksena on saatu kaikki 12 keppiä mukaan harjoituksiin. Loppusuora ei kuitenkaan vielä häämötä tässä projektissa. Seuraavaksi treenataan sitä, että saadaan ohjaajan liikehäiriö mukaan koko settiin ja lisäksi opetellaan suorittamaan keppejä osana rataa. Kulmia harjoitellaan toki edelleen aktiivisesti, avokulman kanssa on paljon tekemistä. Mutta oppia ikä kaikki, Hilpillä on vuosia aikaa hioa keppejään, kun nyt on alkuun päästy!
Eilen pidettiin kesäiset tyttöjen treenit Maijun ja Tildan ja Jennyn ja Lilyn kanssa. Ratana meillä oli mukaelma maksien sm-karsintaradasta, ratamestarin taitoja pitänee kyllä vielä hioa ;) Saatiin suipponokkien kanssa oikein kivojakin pätkiä aikaiseksi, vaikka mukaan mahtui myös tavallista treenisäätöä. Hilpin kanssa harjoiteltiin myös keppien ohitusta radalla agirotua varten :)Tällä porukalla konseptiin kuuluu myös valokuvaus, ja meistäkin oli kivoja kuvia kameraan tarttunut.

Oma Kehu paras kehu. Kyllä se siitä vaan yli tuli...

Kutosvaihde silmään ja putkea kohti.

Lentolassie vaan ei lentokeinu.


Ohjaajan riemulla ei rajaa, kun keinu suoritetaan reippaasti :)
Käännöstaituri Sella.


Kyllä agility on niin hauskaa!


Kesäpäiviä on viime aikoina vietelty pienten ihmisten seurassa, harvinaista kyllä. Ranta- ja vesileikeistä tykkäävät niin lapset kuin koiratkin.


Hilpin junnuiän mörköilykohteet, laiturit ja lapset, voi nykyisin jopa yhdistää!
Pihla järjestää sirkushuveja naapurinlapsille.

Sellaa koulutetaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti