sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kontaktikotiläksyjä

Hilpin kanssa treenattiin tänään kotiläksyinä kontaktihäiriöitä. Perjantaina monet häiriöt olivat vielä vähän hankalampia, mutta tänään sai keksimällä keksiä, millä saisi sen tekemään virheen. Hilpi oppii virheistä niin nopeasti. Videolla kooste eri häiriöistä ja ei, tähän ei ole leikattu vain onnistuneita suorituksia, vaan kaikki toistot. Onnistumisprosentti siis aika kiva, seuraavaksi täytyy vaan keksiä entistä hassumpia hullutuksia häiriöiksi :) Ja tietysti ottaa häiriöt (tai ainakin ne ohjaukset niistä) rohkeasti mukaan myös radanpätkillä.


Seuraavana projektina otetaan työn alle kontaktien itsenäistäminen. Tällä hetkellä fokus on turhan paljon ohjaajan liikkeessä kun sen pitäisi olla estesuorituksessa ja suuntautua eteenpäin. Meillä kun ei ole tarkoitus antaa hyvitystä kisakumppaneille hitailla kontakteilla ;) Keinu-puomierottelua treenattiin perjantaina myös eikä omilla tutuilla esteillä saatu kyllä virheitä aikaiseksi. Katsotaan kuinka tämän asian suhteen käy, jos päädytään kisaamaan joululomalla.


Sellalla on ollut tällä viikolla vähän erilaiset treenit. Tildan kanssa niillä oli niin lystiä taas kylpemässä keskiviikkona. Hilpi ei voinut juoksujen takia uimiseen osallistua, mutta jotenkin tuntuu, ettei se ole asiasta niin harmissaan :)


Uintikisa

Viikonloppuna on huviteltu lumipalloilla, ihana lumi! Sella on saanut kilpailijan kun Hilpikin on oppinut kopittelemaan.


Lumileikkien jälkeen eväät maistuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti