tiistai 24. helmikuuta 2015

Talvitouhuja ja synttärijuhlintaa

Sääherra on ollut suosiollisella päällä aina välillä ja sehän me ollaan hyödynnetty mitenkäs muutenkaan kuin ulkoilemalla paljon. Vielä viime viikolla oli lähijärvemme jääkin siinä kunnossa, että päästiin tekemään muutama retki suksilla vastarannalle nuotiopaikalle. Hankikanto on niin huippua! 
Välirapsutukset

Sella täytti tänään vuosia (7!) ja varsinaiset juhlat pidettiin jo eilen, kun tytöt pääsivät pitkästä aikaa Juju-kaverin kanssa juoksemaan lomapäivänä. Hilpillä ja Jujulla leikit luistivat tällä kertaa enemmän kuin hyvin ja menoa ja meininkiä riitti lasten ja koirien touhuillessa, Sella lähinnä nautiskeli pilkahtelevasta auringosta ja leppoisasta olotilasta. Innostuipas se ikääntymisen kunniaksi oikein poseeraamaan kamerallekin :) Kuvia on, yllätys yllätys, paljon tästä mukavasta retkestä.
Nautiskelija.


Oottakaa mua!
 

Mitäköhän elämänpolut vielä tuokaan tullessaan?

Kilpikonna

Siis etkö sä huomaa mua?

Nipistän!Juju antaa jo Hilpille hyvän vastuksen juoksunopeudessa :)

Meillä on niin kivaa!

Kaikki ei aina ota poseeraamista niin vakavasti, vaikka on tuulikonekin käytössä!

Tampereen tytöt.


Päästäänkö tätä saarta tutkimaan?


Kevään tuoksuja.

Kaunis ja lassienlempeä Juju, Koiruuksien Helmi Nauha.Sella seitsemän vuotta.Kaveruutta voi osoittaa monella tavalla.

Varsinaisena synttäripäivänä Sellaa hemmoteltiin kakulla ja postissa tulleella paketilla mummolasta. Kortin teksti oli oikein synttärisankaria kuvaava: Tähän asti elämä on ollut alkulämmittelyä. Nyt se sitten oikeasti alkaa. Sellan kanssa yhteiset parhaat hetket voivat hyvinkin olla vielä edessäpäin, joskin niitä on jo koettukin paljon. Ainakaan sen leppoisalla elämänasenteella ei aikaa mene hukkaan ikäviin asioihin, voidaan siis keskittyä elämästä nauttimiseen jatkossakin. Synttäripäivä oli onneksi jatkunutkin mukavissa merkeissä ystävien ympäröimänä, kun omistajien pitkään poissa ollessa tytöt olivat saaneet lenkkiseuraa Tildasta. Onni on hyvät ystävät <3

Hyvään ystävään voi aina luottaa ja nojata.

Mitä enemmän kynttilöitä sitä valoisampi juhlapäivä.

Paljon onnea elämäni ensimmäiselle ikiomalle koiralle, maailman kilteimmälle Sellalle!

1 kommentti: