sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Jazzailua ja mätsäilyä

Tänään vietettiin leppoisaa sunnuntaipäivää Hämeenlinnassa. Ensin käytiin katselemassa meininkiä mätsärissä ja samalla vähän tokoilemassa siinä sivussa. Tokoilut sujuivat tosi hyvin, mutta pelkkä muu oleskelu oli Sellasta aika mälsää kaikkien kavereiden keskellä. Lenkkiä jatkettiin uimarannan kautta Linnanpuistoon, jossa päästiinkin kuuntelemaan jazzia kauniissa kesäsäässä.  Sella nautti olostaan ihmisten keskellä pyörien nurmikolla ja paistatellen päivää. Saatiin myös hyvää taputustreeniä yleisön joukossa :) Kierrokset kun ovat matalalla niin eipä Sella yleisön hurraukseen oikein sen kummemmin reagoinutkaan. Reissun aikana nähtiin joitakin tuttuja ihmiskavereita ja tulihan siinä sivussa nuuskittua myös montaa koirakamua, hauskaa!

Täytyisi vielä keksiä joitain agikisoja kesäkuulle, ainakin Tampereella ja Ojangossa olisi iltakisoja kuun lopulla, joihin voitaisiin tähdätä. Kesäviikonloput kun tuppaavat täyttymään niin nopeasti eri tapahtumista.

2 kommenttia:

  1. Tulkaa ihmeessä tänne päin kisailemaan tai ihan muuten vaan, puhuttiinki Maijun kanssa just että Sella olis hyvää seuraa meidän pikku-Lovallekin ;)

    VastaaPoista
  2. Syksyllä varmasti siellä suunnalla sitten törmäillään ja voidaan porukassa treenatakin :) Ens tiistaina on Eteläpuistossa ilta-aksakisat mihin ollaan kanssa ilmoittauduttu :)

    VastaaPoista