torstai 7. kesäkuuta 2012

Lomalla

Sella on viettänyt viime päivät varsin ahkerasti lomaillen Lahden suunnalla. Neiti on päässyt nauttimaan mökkitouhuista Vilman kanssa ja tavannut myös uuden ystävänsä Nemo-beaglen. Mökillä on uitu ja ravattu ympäri pihaa kepin kanssa. Pieni onnettomuuskin pääsi Sellalle tapahtumaan, kun kiire laiturille oli niin kova, että matkalla neiti kompastui laiturin viereiseen kivikkoon ja siitä seurauksena leuka on nyt ruvella. Ei kyllä ole ensimmäinen kerta kun Sellalle tällaista sattuu hösöttäessä :)


Vilma -tykinkuula :)

Kumpi ekana rannassa?

Eilen pyörähdettiin myös paikallisessa match showssa. Tuomari oli taas vähän jänskä, varsinkin kun se tuli mittatikun kanssa mittailemaan, mutta reippaasti kuitenkin saatiin hampaat tutkituksi tällä kertaa. Ja Sella esiintyi varsin hienosti, näyttelytreenit ovat siis tuottaneet jo tulosta sen osalta. Isossa kehässä neiti jaksoi seistä todella kauniisti pitkään! Siinä sivussa tietysti vähän häiriötokoiltiin (paikallamakuu kehien vieressä sujui tosi upeasti!) ja muutenkin neiti käyttäytyi varsin rauhallisena näyttelyturistina. Hieno Sella!

Illan päätteksi käytiin vielä hieman sukuloimassa ja tavattiin ekaa kertaa valloittava Nemo-beagle, jolla on ikää 14 viikkoa. Kakara vähän aluksi epäilytti Sellaa, mutta viimeistään pihalle päästyä siitä tulikin ihan kelpo leikkikaveri. Sella osaa kyllä hienosti suhteuttaa leikkinsä kaverin kokoon ja ikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti