perjantai 1. kesäkuuta 2012

tokoilua ja rallailua

Täytyypä nyt pistää muistiin vielä eilisetkin touhut niin voi seurata, missä mennään. Eilen siis otettiin lentävä lähtö treenikentälle, omistaja piti ensin rallyn alkeisryhmän ja sitten pääsi Sellakin tekemään. Alkuun saatiin otettua neljän koirakon kanssa 2 minuutin paikallamakuu, mitä ei olla tehty varmaan yli vuoteen. Sella pysyi kun pysyikin koko ajan paikallaan, vaikka yhtä koiraa käytiin välissä korjaamassakin. Vähän loppuvaiheessa meni piipittelyksi ja naapurien vilkuiluksi eli tähän kyllä tarvittaisiin lisää rutiinia vielä. Mutta hienoa oli huomata, että tämä sujuu kuitenkin jo näin hyvin ilman säännöllistä treeniä!

Tehtiin myös rallyrataa hihnassa ja ilman, vähän huonolla vireellä tällä kertaa, mutta lieneekö siihen vaikuttanut myös ohjaajan väsynyt olotila. Kontaktin säilyttämistä juoksuaskelissa on treenattava paljon!

Tälle hetkellä Sella toimiikin valvovana rakennusmestarina, kun isäntä tekee raksahommia mummolan pihalla :) Kovasti neiti yrittää sovittaa erilaisia keppejä tiiliharkkojen sekaan, mutta ne eivät taida kuitenkaan sopia sinne.

Kaikenkokoiset kepit ovat Sellalle kovin rakkaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti