keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ihanat liitelijätytöt

Johan nyt tätä treenipäivitystä piisaakin, mutta tämän päivän treenit oli vaan pakko saada muistiin mahtavan fiiliksen vuoksi. Sellan viikkotreeneissä siis oltiin ja työn alla seuraavanlainen rata:


Sellalla oli puolentoista kuukauden tauon jälkeen mukavasti intoa tehdä, mutta myös maltti mukana. Alku otettiin niistolla este nro 2, muurin jälkeen persjättö ja kutosputkelle hieman jarrua, jotta seuraavaksi löytyi putki, ei A-este. Kertaakaan ei muuten karannut A:lle, vaikka muutama läheltä piti -tilanne saatiinkiin aikaiseksi, jes! :) Keppikulma oli Sellalle aluksi tosi vaikea ja sen lisäksi piti vielä ohjaajan leikata takaa kepeillä, mutta oikealla ajoituksella ja etupalkalla saatiin onnistumaan. Lopussa piti taas muistaa hieman jarrutella 13 putkelle, jotta saatiin loppu jouhevaksi. Ja muurin takaakierto, meidän painajainen, ei ollutkaan mikään ongelma, kun vaan ohjasi huolellisesti. Tokalla treenikierroksella mentiin rata nollana läpi, kyllä tuli tuuletettua maalissa :)

Hilpi oli treeniseuralaisena ja osallistujien vähyyden vuoksi pääsi myös vähän tekemään rataa kahdessa pätkässä medikorkeuksilla, kepeiltä katkos. Hilpin kanssa alkuun pieni lähetys vaan kakkoselle, jotta ehdin tehdä persjätön muurin jälkeen. Muuten mentiin suht samoilla kuvioilla ilman sen kummempia ongelmia, tosin jarrujen kanssa sai todella olla tarkkana ja ohjaaja pinkoa minkä jaloistaan pääsi. Mutta kyllä oli helpon tuntuista menoa, ihan superkivaa :)

Ja jotta ohjaaja saisi kunnon kuntotreenin samalla, niin pääsin juoksemaan rataa kertaalleen vielä Rimma-aussienkin kanssa. Tuntuma oli vähän eri, kuin noiden suipponokkien kanssa, mutta maaliin päästiin iloisella mielellä ja suht hyvällä yhteistyöllä.

Tämän viikon treenit oli siinä, loppuviikko keskitytään kehonhuoltoon mm. uinnin merkeissä. Sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata ensin Aulangon metsiin Hämeenlinnaan juoksemaan ja sitten Hyvinkään koirakylpylään polskimaan kavereiden kanssa. Sella sai retkeä silmällä pitäen jo etukäteissynttärilahjaksi uuden vesilelun, wubba kongin, jota kelpaa nyt noutaa. Shoppailtiin tänään myös muutama uusi aktivointilelu, niin on taas lisää puuhaa kotona yksin ollessa molemmilla.


Nyt otetaan rennosti, kainalokoira Hilpi näyttää siitä mallia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti