Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesällä kerran

Kesäloma on nyt ohi, mutta voi kuinka me ollaankaan otettu loman viimeisistä päivistä kaikki ilo irti! On sukuloitu ja ennen kaikkea uitu. Ja kuinkas ollakaan, sinnikkään harjoittelun tuloksena Hilpi löysi eilen viimeisenä lomapäivänä oikeasti uimisen riemun! Laumavietti voitti jännityksen, ja nyt ei uimaan juuri tarvitse mennä ilman, että pieni ruskea nahkalassie seuraa perässä. Enää ei kaikki ajatus mene vain pinnalla pysymiseen (vaikka tekniikassa vielä hiomista onkin ;)), vaan uidessa voi näköjään myös haukkua ohikulkeville koirille ja heiluttaa häntää :) Leluja ei vielä voi suuhun ottaa, se tulkoon aikanaan. 

Hilpin uimakoulusta on koosteena pieni video todistusaineistona :)




Uiminen ei ole ainut taito, minkä Hilpi on hiljattain oppinut. Se oppi tänään myös isännän riemuksi ottamaan koppeja. Ja mikäs sen hauskempaa, kuin pelata hauskaa koppipeliä Sellan kanssa ja jumpata samalla vähän syviä lihaksia :)




 
Lomakuvia on tullut räpittyä taas enemmän ja vähemmän, tässä jokunen tunnelmia välittämään. 


Voidaanko leikkiä koko päivä tällä?

Täällä maalla on mukavaa!

Hiohoi!


Ihana järvituulen tuoksu!

Uimatekniikkaa tasapainoisemmaksi liivien avulla.


Tänne on jo uitu, palattavakin on uiden.

Uimarille maistuu eväät... kas kummaa.


Pieni eläintentutkija.

Sill' valta on kell' pallo on.

Malttia löytyy, Sellalta vähän vähemmän kuin Hilpiltä.

Parhaat kaverukset.

Heitä jo se pallo!


Niin rakas.

Ja sitten vielä mitäs muutakaan, kun uintikuvia. 






Sella oppi uuden tempun - kopin uidessa :)





Rohkea uimari ylpeänä kuivattelemassa.


Viimeisen lomapäivän huvituksena oli myös eilen agitreenit kahdeksalta aamulla - enkä edes ollut yksin treenikentällä :)  Hilpin kanssa mitäs muutakaan kuin keppejä, radalla. Törmättiin taas ongelmaan, tosin jokseenkin positiiviseen sellaiseen.  Hilpi ei  vielä oikein kestä vedätystä kepeillä, mikä taitanee olla tyypillistä 2x2-tekniikalla opetetuille kepittelijöille alussa. Noh, sitä sitten treenattiin, mutta ongelmaksi muodostui se, että tuo pujotteleekin nyt niin hirmuista vauhtia, että enhän mä pääse sen edelle niillä! Tai pääsen, jos spurttaan kunnolla, mutta se on jo aika kova häiriö.  No, saatiin me muutama vedätyksen tapainenkin toisto tehtyä, mutta voi jumankekka tuo koira on nopea! Hyvää keppien kiertokulman hakutreeniä tehtiin myös kovasta vauhdista muutaman erikoisesteen kautta. Hilpi osaa hienosti jarruttaa kepeille, jes! Huomenna mennään epiksiin testaamaan vieraita keppejä ihan kisaavien radalle, hui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti