tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesäpäivien viettoa lenkkeilyn, rally-tokoilun ja shoppailun merkeissä

Viime päivien aikana ollaan nautittu auringosta ja Sella myös uimisesta. Keskiviikkona saatiin taas päiväksi seuraa Tildasta ja Maijusta ja tyttöjen kesken suunnattiin Aulangolle grillaamaan ja lenkkeilemään. Omistajien ottaessa aurinkoa koirat uivat ja leikkivät, hauska kaksikko :)

Torstaina treenailtiin vähän rally-tokoa ja tutustuttiin uuteen tokokapulaan. Rallyrata meni taas ihan kivalla vireellä, tehtiin sekä hihnan kanssa että ilman hihnaa. Ilman hihnaa saa seuraamisesta vähän tiiviimpää, mutta toisaalta haluaisin kyllä pitää erillään tokoseuraamisen ja ralltokon kontaktissa mukana liikkumisen, eli en vaadikaan rallytokossa kovin intensiivistä seuraamista. Seuraaminen on se meidän toko-ongelma numero yksi ylipäätänsä, mutta en halua sillä liikaa mieltä vaivata rallytokoilussa. Ratatreenin lopuksi kokeilin uutta totkokapulaa ja reippaasti Sella sen kyllä lähtee noutamaan ja tuokin jo melkein perille asti. Tuon kevyemmän kapulan kanssa pitäisi sitten ruveta luovutuksia erikseen treenaamaan pikkuhiljaa.

Perjantaina oltiin ottamassa aurinkoa läheisellä lammella (kyllä, Sella on myös aikamoinen auringonpalvoja omasta tahdostaan :)) ja sen jälkeen käytiin Mustissa ja Mirrissä vähän katsastamassa pantatarjontaa. Nykyinen  lenkkipanta kun on hommattu neidin ollessa 8kk, joten se on jo vähän nihkeä. Sella sai kaupassa osakseen ihailua ja ihmettelyä, kun vastaavan rotuisen otuksen omistanut myyjä äimisteli sen rauhallisuutta ja hyväkäytöksisyyttä. Jopa kaupassa asioineet lapsetkin saivat Sellaa rapsuttaa, vaikka vähän ne epäilyttivätkin. Sella osaa kyllä käyttäytyä lähes missä tilanteessa ja paikassa hyvänsä, se kun on aika lunkki kaveri kaikkialla muualla paitsi treenikentillä :)

Uusi panta löydettiin vasta Tuuloksesta, mutta nyt on Sellakin muodin huipulla pinkin Hurtta-pannan kanssa :) Kävelevä mainoshan tuo siinä on, mutta pannan malli on niin hyvä, että siihen päädyttiin taas.

Tänään illalla taas luvassa agilitya, kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti