sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kotikisat ja nollavoitto :)!

Tänään aksailtiin lähes 4 kuukauden kisatauon jälkeen oman seuran kisoissa. Taukohan johtui lähinnä siitä, että odottelin ulkokisoja, Sella kun on etenkin tekonurmella varsin nihkeä liikkuja. Niin kesäkisojen korkkaushan piti olla tuossa kolme viikkoa sitten Janakkalassa, mutta eipäs ollut sitten koira rokotettu... Ei varmaan jää toista kertaa rokotukset tuolla tavalla unholaan, virheistä oppii :). 


Mutta itse kisapäivään... Luvassa oli siis kolme Saviojan Annen rataa, hyppärille olin ilmoittanut harjoituksen vuoksi. Tunnelma oli omissa kisoissa rento ja se tuntui välittyvän myös Sellaan - koira oli yllättävänkin maltillinen lämmitellessä ja hyvin kuulolla koko ajan. Kiva oli myös päästä samassa luokassa kisaavien seurakaverien kanssa pohtimaan yhdessä noiden jokseenkin haastavien ratojen suorittamista! Eka rata oli Sellalta ihan kelpo suoritus, meno oli suht vauhdikasta ja suorittaminen tarkkaa. Yksi takaakierto jäi turhan huolimattomaksi kartturilta, mistä seurauksena rimanpudotus. Pudotus hieman herpaannutti Sellan keskittymistä, minkä vuoksi ei seuraavana olleessa pujottelussa oikea keppiväli löytynyt ja sitä hakiessa tuli pari kieltoa. Lopputulos 15 virhepistettä, mutta päästiin silti keppisähläyksestä huolimatta ali ihanneajan -2,47. Päästiinpä pokkaamaan myös palkinto kolmannelta sijalta, ihania muumilaseja!


Toisella agiradalla alku oli jokseenkin vaikea ja hieman epätoivoisena radalle lähdin. Alusta kuitenkin selvittiin yllättävänkin sujuvasti ja loppurata paineltiin sitten menemään parhaamme mukaan. Parissa kohtaa unohdin radan muutamaksi sadasosasekunniksi, mutta onneksi Sella jo tuntuu jonkin verran osaavan lukea rataa. Maaliin tultiin siis nollatuloksella aikaan -4.24. Ja tämä aikahan riitti koko kisan voittoon ja toiseen luvaan kakkosista! Huisin hienoa oli kyllä saavuttaa eka nollavoitto ja, mikä parasta,vielä oman seuran kisoissa! Harmi vaan, kun rata ei tullut videolle, sitä kun on niin vaikea jälkeen päin palauttaa mieleen. 


Hyppärille lähdettiin rennoin mielin hakemaan mahdollisimman vauhdikasta suoritusta. Keskittyminen ei kummallakaan osapuolella ollut enää mitään huippuluokkaa, mutta kohtuu hyvää vauhtia Sella kuitenkin pinkoi ja myös irtosi, tosin hyllyn arvoisesti :). Radalla tekemäni riskikokeilut, eli keppien täysin itsenäinen haku ja takaaleikkaus hyppyesteellä kuitenkin onnistuivat joten kuten, joten eipä mennyt hukkaan tämäkään rata. 


Onnistunut päivä kaiken kaikkiaan, nyt on taas intoa kisata ja uskoa siihen, että pian kolmosluokka häämöttää :)


Liitän tähän oheen vielä muutamia kuvia, jotka on ottanut Johanna Lyömilä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti